HTML

A drogdíler klán

2009.12.01. 17:41 tarsashaz

Először a fekete Jaguár tűnt fel, amelyik rendszeres időközönként megállt az utcában a másik lépcsőház előtt és dudált. Aztán egy szakadt Ford jött. Utána egy Rover. Végül megjelent egy Audi is, majd egy nagy, fekete Mercedes. Az autók nagyjából óránként érkeztek délutántól késő éjjelig felváltva. Kiszállt belőlük az utas az anyósülésről, és felordított az első emeletre: Józsi itt van? A dudaszóra az emeleti ablakból kikönyöklő nő visszaordított: igen, gyere fel! Utas felment, majd néhány perc múlva visszaült az autóba, és távozott. Időnként hosszabb beszélgetéseket is folytattak a kiabálós módszerrel. Hiába, no a mobiltelefon drága, a kaputelefonon meg gombokat kell nyomkodni. Sokkal egyszerűbb, ha az emberből egyszerűen csak kifakad a mondanivaló. Csak úgy. Akkor és ott. Naturálisan.

Ha nincs a dudálás és az ordítozás, senkinek sem tűnik fel a társaság. De a nagy felhajtás miatt már egy hét után mindenki tudta, hogy drogterjesztők béreltek lakást az épületben. A nem igazán bizalomgerjesztő alakok, a dudálás és kiabálás miatt már egyre több ház lakóit kezdte zavarni a virágzó üzleti tevékenység nemcsak a házban, de az utcában is.
 
Végül több lakó és a közös képviselő nyomására a lakás főbérlője lépett. Egy alvilági kapcsolatán keresztül, valamint rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzve rábírta a dílereket a távozásra. A dílereknek csak egy kérésük volt: még plusz tíz nap, amíg „új székhelyet” (szó szerint ezt mondták) bérelnek maguknak.
 
Így is történt. Ahogy jöttek úgy el is tűntek egy vasárnap este. Előtte még egy nagy (alighanem csapatépítő) meetinget tartottak, erre abból lehetett következtetni, hogy aznap délután ház előtt parkolt az összes dílerjárgány.
 
Következik: A falrepesztő amerikai buli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsashaz-saga.blog.hu/api/trackback/id/tr981566837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása